Prețul biletelor pentru spectacolele în sala mare este de 20 de ron, pentru spectacolele în sala studio, respectiv pentru spectacolele studio în sala mare este de 25 de ron.

Prețul abonamentului de festival este de 300 de ron, este valabil pentru toate spectacolele prezentate în cadrul Colocviului – în afara spectacolului gastronomic. Biletele pentru spectacolul gastronomic se achiziționează la un preț special, doar în avans în K&K Bistro (tel.: 0755-309-280). 

Intrarea la evenimentele conexe ale festivalului este gratuită!


Bilete online: www.biletmaster.ro 

Program de lucru a agenției teatrale În timpul Colocviului (12-20 octombrie): zilnic între orele 10.00-12.00, respectiv de la ora 15.00 până înaintea începerii ultimului spectacol.


Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic: 0752-227-011, sau prin email: org@figura.ro

Vă atragem atenția că nu există posibilitatea returnării contravalorii biletelor achiziționate. Numai în cazul modificării survenite în program și al spectacolelor suspendate, există posibilitatea returnării prețului biletelor.

Vă rugăm să ridicați biletele achiziționate prin rezervare cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului. În caz contrar rezervările se anulează.

După începerea spectacolului, cei întârziați, nu mai pot avea acces în sală.


Teatrul își rezervă dreptul la modificarea programului!Spectacolele următoare

Programul detaliat >>